Het is bijna weekend en het weekend is bedoeld om andere dingen te doen dan werken, al hoop ik dat je werk een soort hobby voor je is. Toch is het wellicht een gewoonte geworden om thuis je werk-email te checken, terwijl dat prima kan wachten tot maandag.

Dus om jezelf een handje te helpen… probeer eens een Out of Office Reply in te schakelen voor het weekend. Wens iedereen een fijne dagen en schrijf dat je maandag weer fris en fruitig bereikbaar bent. Wellicht zorgt het voor onverwachte inspiratie.

out of office reply

 

Geniet van je weekend, tijd voor jezelf, je partner, je kind(eren), je huis/tuin, je familie/vrienden, sporten of andere hobby, en/of gewoon eens lui zijn.

Miranda

 

miranda

Miranda Westerweele  woont  en werkt als Professional Organizer
met haar eigen bedrijf like2borganized in Maarheeze,
Ze is getrouwd en heeft 4 kinderen.

 

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest