Liefhebbers van de Truck Run Weert kunnen zich vanaf nu inschrijven. De Truck Run Weert vindt plaats op zondag 3 september. Deze toertocht, bestemd voor mensen met een beperking, trekt over een afstand van 59 kilometer door de gemeenten Weert, Stamproij, Ell, Kelpen, Baexem, Heythuysen, Leveroij, Nederweert-Eind, en Nederweert . Chauffeurs en bijrijders kunnen zich aanmelden bij Stichting Truckrun Weert via de website www.truckrunweert.nl. Om deze toertocht goed en veilig laten te verlopen, heeft de organisatie veel vrijwilligers en verkeersregelaars nodig. Als je wilt deelnemen als vrijwilliger of als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, schrijf je dan ook in via www.truckrunweert.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest