Logo CHLeende

Van 3 t/m 5 juni, het weekend van Pinksteren, kan iedereen die van paarden en gezelligheid houdt  zijn hart ophalen. Rijvereniging St. Petrus organiseert dan weer het Concours Hippique Leende op het evenemententerrein aan de Breedvennen in Leende.

Als vanouds start het concours met het mennen op zaterdag 3 juni. Wie van een gezellig feestje houdt moet zeker blijven hangen want de zaterdag sluiten we af met een gezellige feestavond met muzikale omlijsting door DJ Carlo. Iedereen is welkom! De zondag staat in het teken van de dressuur- en springrubrieken voor de ponyruiters. Beide rubrieken zijn selectiewedstrijden voor de kampioenschappen van KNHS kring Eindhoven-De Kempen. Na de wedstrijden zal, net als voorgaande jaren, het boerenmetworst ringsteken met aanspanningen plaatsvinden. Een leuke sportieve activiteit voor jong en oud!

Tweede Pinksterdag zijn er de spring- en dressuurwedstrijden voor paarden. Voor de dressuurrubrieken zijn dit selectiewedstrijden voor de kampioenschappen van KNHS kring Eindhoven-De Kempen. Binnen de springrubrieken voor paarden zal nog gestreden worden om de Henk Verhoeven wisselbeker. De overall winnaar binnen de dressuurrubrieken voor paarden gaat naar huis met de St. Petrus Leende wisselbeker. Voor paardensporter en liefhebber is Concours Hippique Leende “the place to be” tijdens Pinksteren!

 

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest