Logo Speciale Vtbld.

Stichting Speciale Voetbaldagen organiseert een groots voetbal event op 18, 19 en 20 mei op sportpark Het Lambrek in Heeze. Personen met een beperking staan hierbij centraal.

Donderdag 18 en Vrijdag 19 mei vindt er een voetbal clinic plaats met speciale school Berkenschutse (140 respectievelijk 80 deelnemers). ’s Middags is Phoxy aanwezig en alle deelnemers krijgen een heus Champions League afscheid.

Op Zaterdag 20 mei is de wedstrijd Legendary PSV tegen teams van Berkenschutse, het G-team van RKSV Heeze en de selectie RKSV Heeze. Unieke gelegenheid om ook een meet & greet deel mee te maken met oud spelers van PSV.

Dit voetbal event is bedoeld om personen met een beperking een prachtige dag te bezorgen waarna ze met een lach en voldaan terugkeren naar huis. “Voetbal met je hart” is ons devies. Iedereen is een of meerdere dagen welkom op sportcomplex Het Lambrek in Heeze.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest