Logo BC Budel

De komende 2 maanden mei en juni krijgt iedereen van badmintonclub Budel de gelegenheid om eens kennis te maken met deze aantrekkelijke sport. Bij het echte badminton is het de bedoeling om de shuttle zo snel, hard en “vies” mogelijk bij de tegenstanders op de grond te krijgen. Dit maakt het dat de sport zo intens en snel is.

Ben jij geïnteresseerd om deze snelle sport ook eens te proberen? Dan kun je in De Zuiderpoort terecht om dit 2 maanden gratis uit te proberen. Neem sportkleding en sportschoenen mee voor binnen. Voor een racket wordt gezorgd.

De jeugd kan op de woensdag van 18.30 tot 20.00 uur terecht en daarna de volwassenen tot 22.30 uur. Ook op de zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kun je terecht. Laat even weten als je wilt komen aan Ans Goossens voor de jeugd of Eddy Duprée voor de volwassenen. Dan kunnen zij ervoor zorgen dat er opvang geregeld wordt. Nadere info kunt u vinden op de website: www.bcbudel.nl

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest