logo_rksvheeze

Rood Wit V had formeel nog een punt nodig om zich van nacompetitie te vrijwaren. En dat was te merken. Ze waren vanaf de aftrap de betere ploeg.

Al in de zesde minuut had dat resultaat. Vanaf achteruit werd de bal in twee keer bij Stef Schellekens bezorgd en deze passeerde de Heezer doelman met een diagonale schuiver: 0-1.

Na een kwartier kroop de thuisclub uit zijn schulp. In de 27e minuut kreeg Tom Derkx op links de bal toegespeeld. Hij ging op het doel af en produceerde een hard schot. De bal werd van richting veranderd door Robert Bettgens en verdween onhoudbaar voor de doelman in de linker hoek: 1-1. Met deze stand werd de rust bereikt.

In het tweede bedrijf leek het erop dat beide teams genoegen namen met een gelijk spel. Daar dachten Mitchel Kluijtmans en Gideon Pischel anders over. Binnen 2 minuten brachten zij de stand op 1-2 en 1-3 en had in ieder geval Rood Wit zijn doel bereikt. Een kwartier voor tijd bracht wederom Gideon Pischel de stand op 1-4 en Tom Krieckaert maakte de eindstand iets dragelijker voor Heeze (na goed terugleggen van Ivo Moerenhout): 2-4.

Einde seizoen. Rood Wit ging Heeze nog voorbij in de eindstand maar dat was voor de statistieken. Beide teams zien elkaar in het volgende seizoen weer in de tweede klasse.

 

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest