Na de twee overtuigende overwinningen in het tweeluik tegen Liessel, heeft Maarheeze ook de eerste van 2 wedstrijden tegen ONDO gewonnen! De ploeg van coach Leon Wassenberg was met 2 – 3 te sterk in Heusden (Asten). 

Na de aftastfase, was het ONDO dat de eerste echte kans kreeg; Kessels kopte net naast. Op het half uur kwam Maarheeze plots op voorsprong, uit een snelle uitbraak maakte Robin van Vuurden 0 – 1. Niet lang daarna werd de score al verdubbeld door Davy Peters; 0 – 2!

Maarheeze zette na rust meteen door, en na 3 minuten zette Remy Verhoeven de oranjehemden op 0 – 3! De wedstrijd leek gespeeld, maar toen Stan Berkers er voor ONDO, 1 – 3 van maakte, en Bart Mennen even later de marge weer op 1 zette (2 – 3), werd het nog een spannend slot. Daarin werd er echter niet meer gescoord, waardoor Maarheeze met een virtuele voorsprong de return van maandag in gaat.

Dan ontmoetten beide ploegen elkaar op Sportpark De Romrijten. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest