vv Maarheeze

Het eerste elftal van vv Maarheeze is erin geslaagd het tweeluik met ONDO winnend af te sluiten. Na de 2 – 3 overwinning van afgelopen zaterdag, volstond een 1 – 1 gelijkspel op de Romrijten, en mag Maarheeze zich volgend seizoen weer eens derdeklasser noemen.

Maarheeze begon beter aan de wedstrijd en kreeg een paar goede mogelijkheden, echter kwamen de bezoekers op voorsprong. In de 11e minuut werd een vrije trap van Raijmakers, binnen gekopt door Berkers, 0 – 1. Niet veel later kreeg een vrijstaande Nissandro Estanista dé uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar wipte de bal over het doel.

Een kwartier na rust kwam Maarheeze op gelijke hoogte. Een afgeslagen aanval van ONDO, werd door Maarheeze overgenomen en de voorzet van Remy Verhoeven werd door Jordy van Zon binnengewerkt, 1 – 1! Er volgde nog een hectisch laatste half uur met blessures bij beide doelmannen, waarbij ONDO-doelman zelfs Van Den Boer het veld moest verlaten.

ONDO zette een slotoffensief in om er een verlenging uit te slepen, waarbij doelman Geurts voor Maarheeze twee keer attent was. Zelfs na de uitsluiting van Maarheeze-verdediger Demarteau, kwam de ”virtuele” voorsprong niet meer in gevaar.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest