Gymnastiekvereniging Turnlust organiseert op vrijdag 23 juni vanaf 15.00 uur een grote braderie in het centrum van Budel tijdens het Moonlightshoppen. De meeste winkels zijn die avond open tot 22.00 uur. Ongeveer honderd kramen zullen er in het centrum van Budel opgesteld staan. Naast de vele kramen die bemand worden door de lokale winkeliers zullen ook standwerkers en hobbyisten diverse kramen inrichten. De braderie is voor Turnlust Budel weer een mooie gelegenheid om zich te presenteren. Er zullen dan ook demonstraties gegeven worden van gymnastiek en dans. Als de weergoden ons goed gezind zijn gaat dat lukken tussen 17.00 en 20.00 uur op de Markt. Voor informatie over alle mogelijkheden die Turnlust kan bieden zal er een infostand aanwezig zijn. Hier kunt u terecht voor al uw vragen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest