Vorig jaar organiseerde BTV voor het eerst de vernieuwde versie van het alom bekende combinatietoernooi. Sinds 2016 wordt dit regionale toernooi in het voorjaar gespeeld in plaats van in het najaar. Ook dit jaar wordt dit succesvolle toernooi gespeeld en wel op donderdag 29 juni, vrijdag 30 juni en zaterdag 01-07-2017. Dit 25+ toernooi wordt gehouden op de banen van de Budelse Tennisvereniging aan de poelderstraat 4a te Budel. Er wordt gespeeld in de categorieën Damesdubbel, Herendubbel en gemengddubbel. Bovendien is er in elke categorie een aparte klasse 55+. Deelname staat open voor iedereen van 25 jaar en ouder. Inschrijven kan via: www.toernooi.nl. Voor meer info: zie onze site: www.budelsetv.nl of bel: E. Brouns tel. 0495-494928.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest