30 juni, 1 en 2 juli speelt toneelgroep Koffie Verkeerd de voorstelling Het gebroken licht van Troost – over de wereld van dementie. Voorafgaand aan de voorstelling geeft Alzheimer Nederland een inleiding, en ook na afloop is er ruimte voor gesprek. Een urgente voorstelling, met de focus op de impact op partner, gezin en mantelzorger. Zondagavond sluit burgemeester Brenninkmeijer af; hij overhandigt tevens het geldbedrag dat Koffie Verkeerd doneert aan Alzheimer Nederland. 30 juni bij zorgkwekerij De Pimpernel, Achtereindsestraat 1-B, Waalre, 1 en 2 juli bij Het Wolders Ven, Koningin Julianalaan 15, Waalre. Op 1 juli om 20.00 uur en op 2 juli om 15.00 en 20.00 uur. Voor reserveren en meer informatie: www.toneelkoffieverkeerd.nl

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest