logo_rksvheeze

Vanaf de aftrap waren de bezoekers duidelijk de bovenliggende partij. Ze creëerden de nodige kansen, maar die werden niet verzilverd. Pas vlak voor rust kon Dévi Fondon de verdiende voorsprong op het scorebord brengen: 0-1.

Na de thee probeerde de thuisclub er alles aan te doen om de achterstand weg te poetsen. De Somerense verdediging gaf echter geen krimp. Vanaf een kwartier voor tijd drong Heeze wel heel erg aan en kregen ook diverse grote kansen op de gelijkmaker. Maar de bal wilde er niet in. En dan weet je het: Het doelpunt valt aan de andere kant. In de blessuretijd binnen twee minuten zelfs twee stuks. De 0-2 uit een snelle, goed uitgevoerde counter en de 0-3 uit een aanval, waarbij de uitgebluste Heezer verdediging het liet liggen. Enigszins geflatteerd, maar ze telden wel. En weer stond Heeze met lege handen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest