vv Maarheeze

In de uitwedstrijd bij HBSV in Hout-Blerick is Maarheeze met 4-0 onderuit gegaan. Na een 0-0 ruststand troefde HBSV Maarheeze  af in de tweede helft. Na 67 minuten stond het 3-0 waarna HBSV in de 85e minuut de 4-0 eindstand op het scorebord bracht.

 Op Sportpark Schansheide in Hout-Blerick kwam Maarheeze goed uit de startblokken en gaf HBSV in de eerste helft goed partij. De eerste schietkans was na 13 minuten dan ook voor Maarheeze. Het schot van Remy Verhoeven ging echter naast het doel. 10 minuten later was Robin van Vuurden ongelukkig in de afwerking toen hij na een fraai opgezette aanval van Maarheeze, vrij voor de keeper de nodige scherpte miste. Dit gebrek aan scherpte voor de goal speelde Maarheeze gaandeweg de eerste helft steeds meer parten. Er waren diverse goede aanvallen te zien ondermeer via Jordy van Zon die zowel op links als op rechts prima wist door te breken maar de aanvallen werden jammerlijk niet afgerond met een doelpunt. Zelfs vlak voor rust kon Jordy van Zon zelf doorbreken en op de keeper afstevenen maar ook zijn schot ging rakelings voorlangs waardoor de ruststand op 0-0 bleef steken.

Direct na de rust kreeg Maarheeze, ondanks het goede spel uit de eerste helft, het deksel op de neus. Een verre inworp van HBSV-er Ken Leemans in het 16-metergebied van Maarheeze werd door de verdediging van Maarheeze slecht weggewerkt waardoor HBSV in de scrimmage wist te scoren en op een 1-0 voorsprong kwam. Het zelfvertrouwen van Maarheeze kwam hierdoor aan het wankelen en in de 65e minuut werd de verdediging van Maarheeze op snelheid geklopt. De rechtsbuiten van HBSV kon de achterlijn bereiken en eenvoudig voorleggen waardoor de niet te missen kans door HBSV eenvoudig verzilverd werd. Toen amper 2 minuten later door een communicatiefout in de verdediging van Maarheeze, HBSV ook de 3-0 cadeau kreeg was de wedstrijd beslist. Maarheeze probeerde zich nog wel te herpakken maar kon in de aanval geen vuist maken. In de 80e minuut was Maarheeze weliswaar dicht bij de 3-1 bij een scrimmage in de 16-meter van HBSV, maar 5 minuten voor tijd bepaalde HBSV de 4-0 eindstand: een voorzet vanaf links bereikte de vrijstaande spits van HBSV die eenvoudig kon binnenkoppen. Maarheeze hoefde qua veldspel niet onder te doen tegen HBSV maar kreeg wel een lesje in het effectief benutten van kansen in een wedstrijd, waardoor de 4-0 nederlaag enigszins geflatteerd was.

Door deze nederlaag staat Maarheeze met 2 uitgespeelde wedstrijden nog met 0 punten. Onduidelijk is echter nog wat er met het gestaakte duel tegen sc Helmondia gaat gebeuren. Komend weekeinde komt sv Laar op bezoek op sportpark De Romrijten en dan zal Maarheeze voor eigen publiek er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. Let wel, ook deze thuiswedstrijd vangt weer aan om 14.00 uur!

 

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest