Afgelopen jaar vond in Heeze de allereerste Boerenbruiloft plaats, en met succes! Leon Haans en Christa van den Broek zijn – naar verluidt! – nog altijd dolgelukkig met elkaar na hun onechte verbintenis. Ook komend jaar zullen de Kraaienvangers weer de gelegenheid bieden voor een ludiek Boerenbruiloftsfeest. De komende tijd zullen er verschillende verborgen hints opduiken over de identiteit van het boerenbruidspaar. Houd daarvoor de pers, sociale media en de website van de Kraaienvangers in de gaten en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!
De officiële bekendmaking van het boerenbruidspaar en de boerenfamilie vindt plaats op zaterdag 11 november tijdens het Prinsenbal van de Kraaienvangers in de Hooizolder. De grote dag zelf is zaterdag 20 januari in de tent van de Kraaienvangers.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest