Op maandag 16 oktober om 20 uur organiseert IVN Cranendonck een lezing met als thema: Paddenstoelen die op hout groeien. Deze lezing wordt gepresenteerd door Gerard Compiet.
Bij een natuurlijk bosbeheer laat men het dode hout zo veel mogelijk in het bos. Vooral in de herfst verschijnen daarop dan allerlei soorten paddenstoelen. Gerard Compiet zal een aantal van de meer dan 1000 in ons land op hout groeiende zwammen laten zien. De lezing gaat door in verenigingslokaal De Kroenekraan, Hogeweg a (bij de kerk) in Maarheeze. Op zaterdag 21 oktober is er aansluitend op de lezing een paddenstoelenwandeling in het natuurgebied De Pan. Alle belangstellenden zijn welkom, er is geen entree. Aanmelden via mariaalders05@gmail.com of via tel. 0495-591973.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest