Dat Zurrik en Mares aartsrivalen zijn moge duidelijk zijn. Enkele honderden jaren geleden ging er het al fout toen Soerendonk verdween en voortaan onderdeel werd van Gemeente Maarheeze. Rivaliteit was geboren. Omdat het in de gemeente Cranendonck gebruikelijker is om overal een feestje van te maken in plaats van met elkaar op de vuist te gaan, hebben beide partijen besloten het geschil ditmaal op een intellectuele en sportieve manier op te lossen voor het goede doel! Zondag 5 november zal er in Soerendonk in de zaal van Café De Bout een strijd losbarsten tussen een team van elk dorp. Deze teams bestaan uit een aantal afgevaardigden van diverse verenigingen. Om hier bij te kunnen zijn betaal je 10 euro entree. Het totale entreegeld wordt verdeeld onder de verenigingen in de teams. LET OP! Het aantal kaartjes is beperkt! Kaartjes via: www.ticketkantoor.nl/shop/zurrik-mares (zonder E-ticketkaartje helaas geen toegang)

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest