Zondag 19 november is het weer zover! Sinterklaas en zijn gevolg komen naar Waalre!
Rond 14.15 uur vertrekt de stoet onder begeleiding van Harmonie Juliana vanaf het Stationskoffiehuis. Vanwege werkzaamheden aan de Markt, ontvangt burgemeester Jan Brenninkmeijer de Goedheiligman dit jaar rond 14.30 uur op de parkeerplaats van Kindcentrum De Wilderen.
Zorg dat je er allemaal bij bent!!! Het wordt weer reuze gezellig.

Op 1 december is er in Waalre-dorp ook dit jaar weer een speciale senioren middag. Dat wordt vast net zo’n succes als vorig jaar. Tijdens de jaarlijkse collecte door de vereniging voor de jeugd krijgt u meer informatie.
Op zaterdag 2 en zondag 3 december is weer de traditionele rondgang

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest