Gemeenschapshuis de Borgh in Budel is ongetwijfeld “the place to be” op zaterdagavond 11 november. Op die dag zal er een concert plaats vinden van het Budels Gemengd Koor, samen met 2 Limburgse gastkoren. De Sevensanghers uit Sevenum hebben vorig jaar het initiatief genomen om jaarlijks een Driekoren Concert te organiseren, samen met Mannenkoor Animo’33 uit Steyl en het Budels Gemengd Koor. Vorig jaar toog B.G.K. dus naar Sevenum en dit samen musiceren is erg goed bevallen. Brabant en Limburg vonden elkaar in de muziek!
Dit jaar is de eer aan Budel om het DrieKoren Concert te organiseren. Laat deze kans om een gratis concert te bezoeken van kwalitatief zeer goede koren niet aan U voorbijgaan. U zult verrast worden door het gevarieerde repertoire, dat vele muziekstijlen omvat. Er is echt “voor elk wat wils”.
Ook Uw favorite muziek zit erbij, zeker weten!
Kom dus zaterdag 11 nov. Om 20.00 u. naar de Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel. De toegang is gratis!

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest