sv Budel

Hekkensluiter Helmondia had weinig in te brengen tegen sv Budel en al vroeg in de wedstrijd werd het overwicht omgezet in een treffer: Stan van Leeuwen gaf de assist en de bal viel voor de voeten van Steef Vasen die hard binnen schoot: 1-0.

Vlak voor rust werd deze score verdubbeld toen aanvaller Luc Nouwen de bal kreeg op aangeven van Jelle Martens. De topscorer van sv Budel wist alweer zijn 5e treffer van het seizoen te maken en is hard op weg om een echte goalgetter te worden. Scheidsrechter Jansen had een eenvoudige klus bij deze sportieve wedstrijd en floot na 45 minuten voetballen voor de theepauze.

Voor de supporters die wat langer in de kantine waren gebleven, waren de druiven deze middag wat zuur. Een van de weinige hoogtepunten van de tweede helft volgde al vlak na de pauze. Op aangeven van Jasper Beerten wist aanvaller Koen Bogers de 3-0 te scoren. Na deze treffer leek sv Budel het wel te geloven. Verslapping sloop in het elftal en mede door het toedoen van fouten in de achterhoede kwam Helmondia met nog een kwartier te spelen op 3-1. Daarna leek sv Budel niet wakker te worden en was het Don Driessen die met enkele mooie reddingen een spannende slotfase wist te voorkomen.

Mooi detail was dat Luc Beerten tien minuten voor tijd werd ingebracht en daarmee drie broers op het veld stonden: Jasper, Thomas en Luc. In de slotfase werd ook Stef Martens ingebracht, waardoor er nog twee broers op het veld stonden: Stef en Jelle. Zover als ons bekend is zijn de twee spelers met de achternaam ‘Bogers’ geen familie van elkaar, maar de scheidsrechter moest enigszins grijnzen bij het zien van het wedstrijdformulier. Aanstaande zondag speelt sv Budel geen wedstrijd, omdat het al uitgeschakeld is in de beker. Op zondag 19 november 2017 hoopt sv Budel voor de zesde maal op rij niet te verliezen. De ploeg van William Hoeymans gaat dan op bezoek bij MULO op het Helmondse sportpark ‘de Braak’.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest