Met ‘Dokter Help, ik ben getikt’ presenteert De Budelse Comedie een kluchtig blijspel in twee bedrijven. Het stuk speelt zich af in de centrale ruimte van een privékliniek. Een enthousiaste spelersgroep, met twee speelsters die hun toneeldebuut zullen maken, zal onder leiding van regisseur Piet Fransen voor het voetlicht treden. In totaal staan vijf voorstellingen op het programma: zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 in Gemeenschapshuis De Borgh in Budel, telkens om 20.00 uur. Op zondag 26 november is er om 14.00 uur een matineevoorstelling. Toegangskaarten zijn voorverkoop verkrijgbaar voor 8,00 euro bij Boekhandel Bruna in Budel of voor 9,00 euro aan de zaal.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest