badminton-shuttlecock-on-rack_298191

Zondag 3 december moest badmintonclub Budel met team 1 thuis aantreden tegen BC Shot 3. In de uitwedstrijd in september kwam Budel al niet verder dan een 5-3 verlies. Dus zou het niet gemakkelijk worden.

In de heren- en damesdubbel kwam Budel niet verder dan twee keer twee sets, waarbij ze hun meerdere moesten erkennen in de tegenstander. Daardoor werd de tussenstand 0-2 en moest Budel zijn uiterste best doen om de andere punten in Budel te houden.

Perry Brom en Diane Kerkhofs  begonnen met de eerste singles. Perry kwam langzaam op gang (15-21) en won krap na een spannende 2-de set: 21-19 De 3-de set was nodig om de puzzel te leggen tegen zijn tegenstander. Uiteindelijk werd deze eenvoudig gewonnen met 21-9. Diane had het een stuk lastiger en verloor jammer genoeg met 12-21 en 14-21. Hierna volgden de enkels van Caroline Kerbusch en Roel Damen.

Caroline vocht voor wat ze waard was en verloor nipt met 19-21 en 16-21. Roel had de wedstrijd onder controle en won redelijk eenvoudig met 21-15 en 21-14. De tussenstand was nu 2-4. Mogelijk dat de mixen het nog een beetje goed konden maken. Eddy Duprée en Annemie Janssen starten niet goed en in no-time stond er een 8-21 op het bord. In de 2-de set kwamen ze echter goed terug en wonnen die dan ook verdiend met 21-15. De 3-de set was een spannende set die ze nipt verloren met 18-21.

Caroline en Perry startten goed en wonnen de 1-ste set met 21-15. In de tweede set begon het spel echter een beetje te haperen en de set werd dan ook verloren met 13-21. De laatste set was weer een gelijk opgaande set, waarin Budel helaas ook hier aan het kortste eind trok met 18-21. Hard gewerkt en goed gestreden, maar helaas een 2-6 verlies.

Andere uitslag:

BC Budel 2 – BC Roermond 2: 3 – 5

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest