vv Maarheeze

Vv Maarheeze heeft wederom geen punten weten te halen bij een thuiswedstrijd. Ditmaal ging Ysselsteyn, na een 0-1 ruststand met maar liefst 1-5 winnen. Een grotere overwinning uiteindelijk dan de veldverhouding deed vermoeden.

Nadat in de vroege morgen de consul van de KNVB het veld van Maarheeze had goedgekeurd om er op te kunnen voetballen, betraden om 14.00 uur Maarheeze en Ysselsteyn het glibberige hoofdveld dat door de lichte regen in de verdere ochtend er niet beter op was geworden. Ondanks de moeilijke veld-omstandigheden begonnen Maarheeze en Ysselsteyn beiden lekker fel aan de wedstrijd waarbij Maarheeze in de beginfase de regie in handen nam. Na een klein kwartier mocht aanvoerder Robert van den Broek aanleggen voor een vrije trap op de rand van de 16-meter. Zijn precieze schot werd jammer genoeg niet beloond met een voorsprong maar raakte de paal. Tegen de verhouding in kreeg Ysselsteyn bij hun eerste aanval in de 20e minuut de voorsprong cadeau. Knullig balverlies in een 1 tegen 1 situatie in de Maarheezer defensie leidde er toe dat Dennis Theunissen van Ysselsteyn alleen op Maarheeze doelman Tom Geurts kon afgaan. Deze omspeelde hij kundig en liet zo de 0-1 aantekenen. Maarheeze rechtte na deze tegenslag met veel inzet de rug maar kon voor rust niet meer langszij komen.

Na de rust werd het veld alsmaar slechter en zwaarder en zo liepen ook de krachten bij Maarheeze uit het spel. Met nog een half uur te spelen kwam Ysselsteyn op een 0-2 voorsprong toen Paul Jeurissen een lage voorzet vanaf links wist binnen te tikken. Maarheeze gaf zich echter nog niet gewonnen want amper 4 minuten later wist wederom Robert vd Broek, met een strakke vrije trap, het hoofd te vinden van Sjors Bukkems die de keeper van Ysselsteyn verraste met een hoge kopbal en Maarheeze terug in de wedstrijd bracht: 1-2.

Een kwartier voor tijd werd Maarheeze-doelman Tom Geurts verrast toen hij net iets te ver voor zijn doel stond. De hoge bal van een Ysselsteyn middenvelder wist hij nog net te keren maar wederom Paul Jeurissen van Ysselsteyn was er in de rebound snel bij om de 1-3 te maken. Na dit doelpunt moest Maarheeze alles of niets spelen en Ysselsteyn wist hier uiteindelijk van te profiteren door in de 84e en 89e minuut nog tweemaal te scoren. Met een 1-5 nederlaag kreeg Maarheeze dan uiteindelijk ook een grotere nederlaag te verwerken dan de veldverhoudingen zouden doen vermoeden.

De terreinknechten en de trainer van Maarheeze zullen de komende 2 weken nog wat werk moeten verzetten. De terreinknechten om het veld, dat veel geleden heeft, weer enigszins in orde te krijgen en de trainer om te zien dat zijn elftal de teleurstellende nederlaag weer te boven komt. De trainer heeft hiervoor slechts 1 week tijd want volgende week wacht de uitwedstrijd bij FCV in Venlo. De terreinknechten krijgen een week extra want de eerstvolgende thuiswedstrijd  zal pas op zondag 17 december zijn, tegen MVC’19 uit Maasbree.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest