Ook dit jaar zal in de kerstperiode in Het Waalres Museum een selectie van haar grote kerstgroepencollectie te zien zijn. Het Waalres Museum is er trots op dat zij de beroemde Ninteman- collectie welke bijna 200 kerststallen en groepen uit alle werelddelen bevat, kan tonen. Daarnaast kunnen we dit jaar ook een selectie van kerststallen tonen afkomstig van Mevrouw Jolande Remmits uit Waalre. Een kleurrijk geheel dat laat zien hoe in de gehele wereld het kerstfeest werd en wordt gevierd.

De tentoonstelling is vanaf zaterdag 9 december tot en met zondag 7 januari. Het museum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van half twee tot vijf uur.  Gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Entree 3 euro, voor kinderen tot 12 jaar 1,50 euro. Adres: Willibrorduslaan 4, Waalre.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest