Logo BC Budel

Het jongensteam BC Budel 3 speelde afgelopen zondag thuis tegen BC Maasdroppers uit Maasbracht. Milan Looymans was helaas verhinderd en werd vervangen door Stan van Steenbergen.

De eerste twee dubbels werden in drie games gespeeld. Stan van Steenbergen en Siem van Cranenbroek wonnen de eerste game met 21-7, maar helaas werden de tweede en derde game verloren met 13-21 en 11-21. De dubbel van Sepp Vlassak en Thomas Levendig werd helaas ook verloren. De eerste game werd gewonnen met 21-17. Maar daarna werden twee games verloren met 18-21.

Daarna volgden de enkelspelen. De mannen waren ondertussen opgewarmd en kwamen toen los. Thomas, Stan, Siem en Sepp wonnen allemaal hun enkelspel in twee games. Thomas won met 22-20 en 21-15, Stan won met 21-10 en 21-13, Siem won met 21-10 en 21-5 en Sepp won met 21-6 en 21-6.

De smaak van de overwinning was geproefd, dus dat beloofde wat voor de laatste twee dubbelspelen. Twee spannende wedstrijden werden gespeeld. Beiden gingen gelijk op. Maar uiteindelijk trok BC Budel aan het langste eind. Siem en Sepp wonnen hun dubbel met 21-19 en 21-17. Thomas en Stan wonnen in een bloedstollende wedstrijd met 19-21, 21-14 en 21-15. Daarmee werd, mede door het goede invallen van Stan, de eindstand 6-2!

Na deze overwinning was een drankje in de Zuiderpoort zeker verdiend. Jongens, jullie hebben weer geweldig staan spelen! En het publiek heeft genoten van deze spannende wedstrijden!

 

Andere uitslagen:

SCBC Reeshof 3 – BC Budel 1: 3 – 5

BC Budel 2 – BC Keep Fit 4: 3 – 5

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest