logo_rksvheeze

RKSV Heeze kiest voor Marius Methorst als hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019.

Nadat bekend werd dat Noud van Buul na dit seizoen vertrekt bij RKSV Heeze, hebben zich diverse uitstekende kandidaten gemeld voor de vacante trainerspost. Na rijp beraad heeft RKSV Heeze gekozen voor Marius Methorst. Marius is reeds 2,5 seizoen assistent trainer bij RKSV Heeze en heeft in die tijd een uitstekende band opgebouwd met de spelersgroep en de begeleiding en kan met zijn ervaring en voetbalkennis de nog jonge spelersgroep verder brengen.

Ad Snoeijen wordt de assistent van Marius. Ad is op dit moment nog selectiespeler en zal volgend seizoen ook een belangrijke rol spelen als verbindingsman tussen het 1e en het 2e elftal. Aangezien er de nodige talentvolle jeugdspelers overkomen naar de selectie, zijn wij van mening dat Marius en Ad samen met de trainers van Heeze 2, een prima team zijn om de selectie naar een hoger voetbalniveau te tillen.
Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest