Op donderdag 18 januari om 20.30 uur is er een discussieavond bij café De Hospes, Strijperstraat 46 in Leenderstrijp. Plattelandsvereniging Hei, Heg en Hoogeind is erin geslaagd de Groningse melkveehouder Alex Datema naar Leenderstrijp te halen voor deze interessante discussie avond. Alex Datema is landelijk voorzitter van BoerenNatuur, de overkoepelende organisatie van Collectieven waarbinnen 8000 boeren ca. 80.000 ha agrarisch natuurbeheer uitvoeren. Deze boeren maken een bewuste keuze om landschap, natuur en waterbeheer in
hun bedrijfsvoering op te nemen. Een interactieve avond voor iedereen die het landschap een warm hart toedraagt. Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen 5 euro entree voor de 2 consumpties.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest