RKVV Waalre

Bij de herstart van de competitie stond voor Waalre de op voorhand lastige uitwedstrijd tegen DEES op het programma. Waalre speelde deze wedstrijd echter als een kampioenskandidaat en liet de thuisploeg geen enkel moment in de wedstrijd komen wat resulteerde in een klinkende overwinning; 2-6.

Vanaf het begin liet Waalre haar bedoelingen zien en al in de eerste minuut moest een verdediger van DEES op de lijn redding brengen tegen een inzet van René Hooijmans. Dit was nog niet meteen een opmaat voor een Waalrese offensief. De ploeg heerste wel maar DEES bleef relatief gemakkelijk overeind. Pas na de 0-1 in de 20e minuut, een gemakkelijk gegeven strafschop, die door Kees Uijthoven onberispelijk werd ingeschoten nam Waalre het heft definitief in handen. Vijf minuten later leidde dit tot de tweede treffer via een kopbal van Johan van den Reek, 0-2. Direct hierna kreeg DEES de enige kans in de eerste helft waarin vervolgens Kees uijthoven nog dichtbij een treffer was met kopbal tegen de lat.

Na rust besliste Waalre meteen de wedstrijd. In de 48e minuut trok John van Dijk mee ten aanval en zijn voorzet belandde achter doelman Lars van Kroonenburg tegen het net 0-3. Waalre kon vervolgens aan de doelcijfers gaan werken. In de 68e minuut zette Tim van Schijndel Ivar Brans met een dieptepass aan het werk. Ivar Brans maakte geen fout , 0-4. In de 77e minuut opnieuw een treffer van Waalre via Kees Uijthoven, 0-5. Hierna liet Waalre de teugels los en in de 80e min leidde nonchalance in de achterhoede tot de 1-5 door Thomas Tholen. Vijf minuten voor het eindsignaal, in de 85e min, kon Mitchell Smits de score namens DEES nog een beter aanzien geven 2-5. Het slot van de wedstrijd was weer voor Waalre waar Kees Uijthoven in de 88e minuut zijn derde treffer kon aantekenen en Waalres zesde; eindstand 2-6.

A.s. zondag staat voor Waalre de thuiswedstrijd tegen Tuldania op het programma. Een ploeg die over een uitstekende aanval beschikt waarbij dus opperste concentratie vereist is.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest