Dinsdagmiddag heeft zich rond 17.15 uur een kettingbotsing met drie auto’s voorgedaan op de Randweg-Oost in Budel. De voorste auto wilde afslaan, maar dit werd door de achteropkomende auto te laat opgemerkt. De auto die daar weer op volgde kon beide auto’s niet meer ontwijken en botste ook tegen hen aan. Er viel één gewonde die met de ambulance is afgevoerd naar het ziekenhuis. De overige betrokkenen zijn ter plekke nagekeken maar hoefden niet te worden meegenomen. Het vermoeden bestaat dat de laagstaande zon meegespeeld heeft bij het veroorzaken van het ongeluk. Onderzoek heeft uitgewezen dat geen van de bestuurders alcohol in het bloed had. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest