Op zondag 18 februari kan er vanaf 8.00 uur ’s ochtends gestart worden met een winterwandeling, georganiseerd door wandelvereniging OLAT. Men start bij Woetz aan de Strijperdijk 9 in Soerendonk van waar er diverse wandelafstanden starten. Voor de geoefende wandelaar zijn er tochten van 20, 30 of 40 kilometer. Voor families met kinderen zijn er tochten van 10 of 15 kilometer uitgezet. OLAT zorgt voor diverse rustposten en heeft de routes uitgezet met pijlen zodat men zonder al te veel moeite de route kan bewandelen.

Voor meer informatie kijkt u op https://www.olat.nl/activiteiten/125/51e-winterserie-soerendonk
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 17 februari 12.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest