Dit voorjaar start Yvonne Aerts, in samenwerking met de gemeente Heeze-Leende en het Centrum voor Jeugd en Gezin met een spel- en praatgroep voor Kinderen In Echtscheiding Situaties (KIES).
Door middel van het KIES-programma kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar op een speelse manier hun ervaringen met de scheiding van hun ouders delen. KIES is óók voor kinderen waarbij de scheiding goed verlopen is, ook voor hen is extra aandacht aan te raden. De training duurt 8 weken en de lessen duren telkens één uur. Aan de training zelf zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie of aanmelding van uw kind kunt u contact opnemen met Yvonne Aerts op tel.: 06 – 4930 8655.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest