Het kan niet romantischer, trouwen op Valentijnsdag. Marcel Kalkers en Chanda Seetaram waren de eersten die trouwden in het onlangs nieuw geopende gemeentehuis. Het stel is al 26 jaar bij elkaar en stapten vandaag in het huwelijksbootje, onder toeziend oog van vrienden en familie.

Vorig jaar riep burgemeester Brenninkmeijer bruidsparen op om zich te melden als zij als eersten wilden trouwen in het (toen nog nieuw te bouwen) gemeentehuis. Daar werd massaal gehoor aan gegeven, maar Marcel en Chandra waren de gelukkigen die zich vandaag door de burgemeester in de echt mochten laten verbinden.

RTV Horizon was ook aanwezig bij de huwelijksvoltrekking. Een reportage vindt u binnenkort op onze website.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest