RKVV Waalre

Waalre heeft overduidelijk haar overmacht dit seizoen tegen de nr 2 Dosko’32 bewezen. Door een 6-0 overwinning behaalde de overwinning de derde periodetitel en werd de ploeg met de meeste doelpunten voor en de minste tegen in de 5e klasse E in het seizoen 2017-2018.

Waalre en Dosko’32 startte beide aanvallend in een wedstrijd om des keizers baard. Het was de thuisclub die het eerste wapenfeit noteerde. Een corner genomen door Ivar Brans werd door de Dosko topscorer, Denis van Woerkum, in eigen doel gewerkt 1-0. Na deze treffer in de 5e minuut kwam Dosko sterker in de wedstrijd met diverse kansen als gevolg met als grootste die van Harm Jansen die van dichtbij hoog over schoot. Hierna moest Dosko angel en draaipunt Denis van Woerkum de wedstrijd verlaten en daarmee Dosko gehandicapt achterlatend.

Waalre profiteerde hier optimaal van. In de 29e minuut haalde Bart Cox, vanaf de rand van het strafschopsgebied, vernietigend uit en bezorgde Waalre een 2-0 voorsprong. Nog voor rust kon René Hooijmans de Waarese voorsprong uitbreiden. In de 32e minuut na een pass van Ivar Brans en in de 40e min na een pass van Bart Cox en aldus Waalre een riante voorsprong bij rust bezorgend 4-0.

Na rust was de wedstrijd gespeeld en was het voor Waalre zaak om de doelpunten score van topschutter Kees Uijthoven uit te breiden. Dit lukte ook, in de 61e minuut kon invaller Joost Sengers Kees Uijthoven de 5-0 laten aantekenen en in de 76e minuut was opnieuw Joost Sengers de voorbereider voor de 29e treffer van Kees Uijthoven die seizoen en tevens laatste van het seizoen 2017-2018. Waalre – Dosko’32 eindigde aldus in een overduidelijke overwinning van de kampioen, 6-0.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest