Op zaterdag 18 augustus 2018 wordt door Jeu de Boules vereniging “De Soepele Pols”, ookwel DSP, uit Netersel de “2e Ladies Day DSP” georganiseerd op de club-banen van DSP , Sportpark De Groesbocht, aan de Polderdijk 10a te Netersel. Ook al ben je geen lid van de NJJB en heb je geen clublicentie, maar speel je toch in je eigen woonplaats bij een klein clubje of heb je nog niet vaak wedstrijden gebould, dan kun je op deze manier met het spel en speelsters van DSP  Netersel kennismaken. De dag begint om 10.15 uur en na de uitleg beginnen om 11 uur de wedstrijden. Je kunt met een vaste speelster inschrijven of de vereniging kan met loting een team voor jou vormen. Inschrijven kan tot 1 aug per email bij Phil Spooren op info@dspnetersel.nl of 013-5091730, met opgave van naam, woonplaats of club, emailadres en telefoonnummer. Informatie is ook per email op te vragen bij bovengenoemd emailadres.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest