vv Maarheeze

Met ingang van het komende voetbalseizoen 2018-2019 zal Richard vd Kerkhof de nieuwe hoofdtrainer van vv Maarheeze zijn. Richard is 38 jaar en woonachtig in Helmond.

Met zijn ruime ervaring als top-amateurvoetballer en gedrevenheid voor het vak van voetbaltrainer is vv Maarheeze ervan overtuigd dat Richard de huidige selectie naar een hoger niveau kan brengen.Richard krijgt bij vv Maarheeze dan ook volop de gelegenheid om zijn nog jonge trainerscarriere verder te ontwikkelen.

Vv Maarheeze heeft haar nieuwe hoofdtrainer een warm welkom gegeven op zijn presentatie-avond voor de selectie en wenst Richard veel plezier en succes toe het komende seizoen, uitkomend in de 4e klasse E.

 

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest