image

Op vrijdag 13 Juli zijn de definitieve indelingen voor het nieuwe seizoen van het amateurvoetbal bekend gemaakt. Daarin zijn vooral veranderingen te vinden in de 4e Klasse, waar veel ploegen gewisseld zijn vanuit de regio’s Zuid 1 en Zuid 2.

Zo komen DOSL, Sterksel, FC Cranendonck en vv Maarheeze uit onder de vlag van Zuid 1, in de 4e Klasse E waarin zij o.a. spelen tegen clubs uit Brabant en (Noord)Limburg. o.a Lierop, SSE, ONDO, RKSVO en FC ODA.

Waalre daarentegen speelt in de andere afdeling (4e Klasse F) vooral tegen ploegen uit Eindhoven en De Kempen.

Ook de wens van sv Budel om na jaren Zuid 2 in Zuid 1 uit te komen is ingewilligd. Budel treft in de 3e Klasse D zowel ploegen uit de Regio Eindhoven (Wodan, Acht, Unitas’59, Tivoli, DBS) als uit Regio de kempen (Dommelen, Reusel Sport, Valkenswaard)

Promovendus RKSV Heeze treft in de 1e Klasse D ”gemeentelijke” buurmannen als Geldrop en De Valk, maar zal ook reisafstanden moeten overbruggen naar Chevremont (Kerkrade), EHC (Heerlen) en Schaesberg (Landgraaf). Ook de 2 verenigingen uit Deurne (Deurne en ZSV) spelen in deze klasse.

In de 5e Klasse E treffen DVS en Rood-Wit’67 veel ploegen uit regio De Kempen waar o.a. DOSKO’32 en Riethoven ongetwijfeld de ‘favorietenrol” toebedeeld zullen krijgen.

De complete indelingen zijn te vinden via www.amateurvoetbaleindhoven.nl

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest