De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 3.00 uur gealarmeerd voor een bosbrand op de grens van Budel en Weert. In eerste instantie werd de brandweer gealarmeerd voor een bosbrand bij Op Kernies in Weert. In de omgeving van de Wildenberg was een rode gloed van de bosbrand waar te nemen, maar voor de melder was het lastig om te bepalen op welke locatie de brand precies woedde. Uiteindelijk bleek de bosbrand te woedden tussen de snelweg A2 en het AZC in Budel. De brandweer van Budel, Maarheeze, Heeze, Leende en Weert werden gealarmeerd om de brand te bestrijden. Eenmaal ter plaatse kregen de brandweerlieden snel controle over het vuur. De brandweerlieden zullen wel nog enige tijd nodig hebben om na te blussen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest