Over een paar weken barst de 61ste Brabantsedag los, en langzaam maar zeker komt Heeze in Brabantsedagsferen. De roodwit-geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedag-wimpels maken duidelijk dat de Brabantsedag in aantocht is. De inmiddels bekende actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ beloont de hulp van de Heezenaren hierbij. Wie in Heeze van maandag 13 tot vrijdag 24 augustus de Brabantsedag-wimpel in combinatie met een Brabantse vlag of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een overheerlijke Brabantsedagtaart van Bakkerij De Gouden Aar. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden bekendgemaakt via social media. Nog niet in het bezit van een Brabantsedag wimpel? Deze is voor € 8,95 verkrijgbaar bij het secretariaat van de Brabantsedag in dorpshuis ‘t Perron. Met het kopen van een wimpel steun je de Brabantsedag.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest