In het verlengde van de expositie ‘Hemels Licht’ die dit seizoen te zien is in de Sint Willibrorduskerk Deurne, wordt een speciale fietsdag georganiseerd. Het thema van zowel de tentoonstelling als de fietsdag is glas-in-lood. Op diverse locaties in de gemeente Deurne zijn mooie glas-in-lood creaties te bewonderen. De fietsdag is een initiatief van de Stichting Behoud Sint Willibrorduskerk Deurne in samenwerking met de VVV Deurne. Een fietskaartje met het fietsknooppuntennetwerk en alle te bezoeken locaties is vooraf verkrijgbaar bij de Sint Willibrorduskerk Deurne, De Wieger en de VVV/Gemeentehuis. Op 19 augustus is het kaartje, naast bovengenoemde locaties, ook te krijgen bij de Sint Willibrorduskerk Liessel en de particuliere begraafplaats van familie Wiegersma in Vlierden. De fietsdag start om 11.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. De officiële opening wordt verricht door wethouder Marinus Biemans en pastoor Janssen en vindt plaats in de hal van het Gemeentehuis om 11.45 uur.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest