De ouders van baby Hannah moeten beiden twaalf maanden de cel in, waarvan vier maanden voorwaardelijk. Dat bepaalde de rechtbank van Den Bosch vrijdag, meldt het Eindhovens Dagblad. De twee ontvoerden eind februari hun uit huis geplaatste dochter in Eersel. Daarmee ging de rechter mee in het verhaal van de Officier van Justitie, die twee weken terug tegen beide ouders 18 maanden cel eiste. Baby Hannah was eerder uit huis geplaatst na vermoedens van mishandeling door haar ouders. Het verblijf bij haar tante leidt uiteindelijk tot spanningen met de ouders. Daarop wordt besloten Hannah onder te brengen bij een pleeggezin op een geheim adres. Dat kan uiteindelijk niet voorkomen dat de ouders haar toch weten te lokaliseren en ontvoeren.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest