FC Cranendonck

Al vanaf de allereerste minuten zagen we een fel en agressief ONDO. Een manier van spelen waarmee FC Cranendonck volledig werd overrompeld.

Al na 12 minuten keek FC Cranendonck tegen een 0-1 achterstand, na niet of nauwelijks ingrijpen van de verdediging. Ook na deze openingstreffer bleef ONDO agressief spelen. FC Cranendonck had hier geen enkel antwoord op. Heel apathisch lieten zij dit over zich heenkomen. Binnen een half uur had ONDO de 0-2 al op het scorebord staan. Ook nu bleef FC Cranendonck het antwoord schuldig op de snelle aanvallen van ONDO. Bijna iedere bal diep in de FC Cranendonck achterhoede zorgde voor gevaar. Telkens werden we op felheid overlopen. De 0-3 na 32 minuten was een copy van de eerdere goals. Mooi vleugelspel, gevolgd door een voorzet waarop FC Cranendonck geen antwoord had. Heel even kon FC Cranendonck iets terug doen. Na 33 minuten zorgde een corner voor gevaar en werd door een ONDO achterhoede speler achter zijn eigen doelman gekopt, 1-3.

Na de pauze zagen we een iets beter FC Cranendonck uit de startblokken komen. Eindelijk zagen we FC Cranendonck iets terugdoen en het initiatief pakken. Kansen konden er echter niet worden gecreerd. Het was ONDO dat het eerste kadootje na rust gretig uitpakte. Een bal in de diepte zette de ONDO spits alleen voor doelman Tom van Happen. Tom was hierna kansloos op de schuiver van de spits en zodoende kon de 1-4 op het scorebord. Dit was meteen ook het moment dat alles bij FC Cranendonck inzakte. ONDO kreeg hierna alle gelegenheid om aan een monsterscore te werken en liet dit ook niet na. Het werd uiteindelijk een dikke 1-8 nederlaag voor FC Cranendonck.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest