In een tot aan de nok toe gevuld Munttheater werd op woensdag 7 november onder luid applaus de Weerterlandprijs voor beste ondernemers uit Nederweert en Weert uitgereikt. De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit een ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is het in de schijnwerpers zetten van ondernemers uit het Weerterland en ze te verbinden en versterken. Onder luid gejuich ging de ondernemersprijs 2018 naar winnaar Herpertz kraanverhuur en transport uit Nederweert. De andere genomineerden voor deze prijs waren Promic display systems uit Nederweert en van Hoorn Carbide uit Weert. Het initiatief wordt breed gesteund door het LLTB, Parkmanagement, de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Meer informatie en een impressie van de avond kunt u vinden op www.weerterlandprijs.nl

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest