De zeventiende editie van het Huis van Nicolaas wordt voor het eerst op een nieuwe locatie georganiseerd in het Franciscus Huis aan de Biest in Weert. Bij het hernieuwde huis zal ‘dynamisch’ het toverwoord zijn. De opbouw in het Franciscus Huis is al in volle gang. Een flinke groep vrijwilligers is bezig met het installeren van effecten en het inrichten van de kamers. Voor het evenement zelf zoekt de organisatie vooral voor doordeweekse dagen nog enthousiaste vrijwilligers. Het Huis van Nicolaas is in 2018 geopend van 19 november t/m 4 december, voor publiek van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en instanties voor mindervaliden die zich daarvoor hebben aangemeld. De reguliere entreeprijs is 1,50 euro per persoon, voor scholen wordt een gereduceerd tarief van 1,00 euro gehanteerd. Meer informatie over het Huis van Nicolaas en de mogelijkheid om aan te melden als vrijwilliger is te vinden op www.huisvannicolaas.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest