Komende jaren besteedt de St. Anna Zorggroep heel bewust aandacht aan het stimuleren van innovaties. Bedacht en uitgevoerd door medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Op 8 november onderstreepte Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur, het belang hiervan. Dit deed zij door de lancering van het Sparkle Innovatieplatform. Een platform voor en door medewerkers, dat ruimte en ondersteuning geeft om verbeterinitiatieven te delen, er mee te experimenten en te kunnen realiseren. De St. Anna Zorggroep stimuleert via het Sparkle Innovatieplatform medewerkers hun kennis en betrokkenheid in te zetten om de zorg aan patiënten en cliënten telkens weer een stap verder te brengen. Tevens wil de Zorggroep medewerkers de kans bieden actief mee te denken en te bouwen aan een prettige en uitdagende werkomgeving, nu en in de toekomst.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest