Wat is een burn-out? Hoe kom je eraan? En hoe kom je er weer vanaf? Waarom krijgt de een wel een burn-out, terwijl de ander nergens last van lijkt te hebben? Rauw Theater toont het leven van een jonge vrouw die noodgedwongen deze vragen aan zich voorbij laat komen. De leden van Rauw Theater besloten dit thema – burn-out bij jongvolwassenen – aan de orde te stellen. De kaders waren met alle leden gezamenlijk vastgesteld: een jongvolwassene die centraal staat, met aandacht voor de rol van de directe omgeving. In eigen beheer schreef Ellen Neggers samen met Marianne van Santvoort het stuk. Het werd: De perfecte burn-out. De perfecte burn-out speelt op 18 en 19 januari om 20.00 uur in het Huis van Waalre. Tickets zijn te koop in Het Huis van Waalre, bij sigarenhandel Habraken en slagerij Vos. En online via www.rauwtheater.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest