De hulpdiensten zijn afgelopen vrijdag omstreeks 0.45 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in Budel. Dit meldt Weert de Gekste. In een woning aan de Keunenhoek was een kind gewond geraakt. De situatie was zo ernstig dat een traumahelikopter en een extra ambulance uit Weert werden opgeroepen voor medische bijstand. De helikopter landde op een nabij gelegen weilandje tussen de woningen. Ook buurtbewoners boden eerste hulp en openden het hekwerk bij het weiland zodat de trauma-arts en verpleegster zo snel mogelijk hulp konden bieden. Het kind is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht. Over de toestand en de toedracht worden verder geen mededelingen gedaan.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest