In Cranendonck kunt u van 7 t/m 11 januari uw kerstboom gratis inleveren. In Budel kan dit op de hoek Mgr. Zwijsenlaan/Graafschap Hornelaan, Nachtegaalplein, bij het Boudriepark aan de kant van de Europalaan-Zuid, achter garage Vlassak en op de hoek Europalaan Noord/Willem II straat. In Budel-Dorplein bij het Kerkplein (achter de kerk) of op het gazon aan de Prinses Irenelaan. In Budel-Schoot bij het Stationsplein. In Gastel op het St. Cornelisplein. In Maarheeze zijn inzamelpunten tegenover de Smeltkroes en op het veld bij de Gaffel en op de hoek Violierstraat/Gentiaanstraat. In Soerendonk is het inzamelpunt het grasveld aan de St. Jansweg.

Logo gemeente Cranendonck

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest