Diverse tegels van de Rotterdamse Walk of Fame gaan in de verkoop, aldus het Eindhovens Dagblad. Fans kunnen een bod uitbrengen op een loodzware steen met de handafdrukken van hun favoriete artiest of sporter. Zo gaat de tegel van voormalig PSV-doelman Hans van Breukelen onder de hamer. Maar ook de tegels van grootheden als Lionel Richie, Fleetwood Mac en Carlos Santana zijn te koop. De tegels van bekende Nederlanders staan grotendeels nog gereserveerd voor de artiest of de sporter zelf of voor hun nabestaanden. De uiteindelijke opbrengst gaat gedeeltelijk naar de Dirk Kuyt Foundation en naar het verjongen van de Walk of Fame. In 2017 werd er na tien jaar weer een nieuwe tegel gemaakt, met de handafdrukken van Feyenoorder Dirk Kuyt.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest