Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende hebben de Beleidsregel Bibob gemeente Heeze-Leende 2018 vastgesteld. De toepassing van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob) maakt deel uit van de bestuurlijke aanpak tegen de georganiseerde criminaliteit. Het is één van de instrumenten die de overheid tot haar beschikking heeft om te voorkomen dat zij ongewild criminaliteit faciliteert door middel van het verlenen van vergunningen, het gunnen van opdrachten of het verlenen van subsidies. De aanpak van ondermijnende criminaliteit is een van de speerpunten in het integraal veiligheidsbeleid van de gemeente Heeze-Leende is. De Beleidsregel Bibob gemeente Heeze-Leende 2018 treedt vandaag in werking.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest