Het bestuur van de Nationale Stichting Grote Clubactie heeft Paul Depla, burgemeester van Breda, benoemd tot nieuwe voorzitter. Op 1 januari 2019 heeft hij het stokje overgenomen van Roos Zwetsloot. Naast Depla zijn tevens Ellis van der Weerden en Wiesje van der Weide toegetreden tot het bestuur van de Grote Clubactie. Van der Weerden in de functie van vicevoorzitter en Van der Weide voor het aandachtsveld Sport & Jeugd. Beide dames completeren het huidige stichtingsbestuur. Paul Depla, woonachtig in Breda, was 10 jaar wethouder in de gemeente Nijmegen, daarna vijf jaar burgemeester van Heerlen en nu drie jaar burgemeester van Breda. PVDA-er Depla bindt regelmatig zelf de hardloopschoenen onder om de nodige sportieve kilometers te maken en is, zowel vanuit zijn ambt als privé, nauw betrokken bij het verenigingsleven. Depla vervult naast zijn burgemeesterschap verschillende nevenfuncties waaronder die van voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Jongeren op Gezond Gewicht.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest