Op dinsdag 19 februari is er een Vollemaanwandeling in Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens deze avond kun je dwalen over de door de maan verlichte peelbanen in Nationaal Park De Groote Peel. Na afloop een drankje in de Peelboerderij met het glazen dak. De excursie staat onder begeleiding van een Peelgids van Staatsbosbeheer en start om 19.30 uur bij de ingang van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost 8,50 euro voor volwassenen en 6 euro per kind, inclusief drankje. Online reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenvollemaan Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen of neem contact op met Buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495-641497

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest